About

What We Do
We sell high quality meat products, made according to traditional recipes, at attractive prices. Our products reach retailers with long expiry dates because we produce them freshly, and specifically to order.

In Poland, we only produce goods for our own chain of shops. We do not bulk sell our range in polish warehouses, instead producing only for our own needs. We have now opened a new channel of distribution to cater for the ever-growing Eastern European market in UK. Thanks to our competitive prices, quality and service we have already gained dozens of partners in selected shops around the UK, from north to south.

We have sanitary certificates for marketing our high quality products all over the world.
We take great care to ensure high standards in all of our retail partners. We do all we can to support the shops we have chosen, not least because we see the huge potential in working alongside them. We provide them with in-store promotional tools (posters, price stickers), teach them how to better place and take care of the products, support their understanding and appreciation of our range by allowing them to sample the products, as well as offering free training to support their staff. We also provide 24-hour on-call support, endeavouring to provide the best possible service and professional help.

Alongside all invoices, we provide clear instructions detailing the amounts, the range and the expiry dates of the products supplied. This makes it easier to manage counter space, cuts down wastage and maximises profits.

While our recipes and production techniques are traditional, our logistics is distinctly modern and IT-driven. Products are delivered at controlled temperatures of 2-4deg Celsius to ensure that our fresh, free-range, meat arrives in the best possible condition. Also, all our pork, beef and poultry has a customer-specific use-by dates ensuring they reflect well on our brand and the retailers selling it.


Czym tak właściwie się zajmujemy?
 Sprzedajemy produkty, które zawierają mięso w mięsie, robione wg. tradycyjnej receptury, a jednocześnie posiadamy atrakcyjne ceny, wysoką jakość produktów oraz długie terminy przydatności do spożycia (ze względu na produkcję świeżych produktów pod klienta wg. zamówienia).

W Polsce bazujemy na sieci własnych sklepów. Nie sprzedajemy naszych produktów w hurtowniach w Polsce, a jedynie produkujemy na własne potrzeby. Dodatkowo otworzyliśmy kanał dystrybucji na rynek zachodni w UK. Ze względu na dobre ceny, jakość oraz serwis w krótkim czasie pozyskaliśmy kilkudziesięciu partnerów w wybranych sklepach w UK od Północy po Południe.

Posiadamy certyfikaty sanitarne uprawniające do wprowadzenia do obrotu naszych produktów wysokiej jakości, niemal na całym świecie.

Nie sprzedajemy naszych wyrobów wszystkim sklepom. Dbamy o wysokie standardy sprzedaży i staramy się wspierać wybrane przez nas sklepy w których dostrzegamy duży potencjał, a którymi się opiekujemy. Wdrażamy wówczas oprawę wizualne (plakaty, cenówki), uczymy jak wykładać i dbać o wędliny oraz mięso, oraz wspieramy sprzedaż poprzez degustacje i darmowe szkolenia personelu naszych klientów. Jesteśmy 24h na dobę pod telefonem aby wspierać naszych zaprzyjaźnionych klientów jak najlepszym serwisem i fachową pomocą.

Wraz z fakturą dostarczamy specyfikację, w której widać ile ogółem jest danego asortymentu oraz jakie są jego daty przydatności do spożycia. Dzięki temu łatwiej zarządzać ladą i towarem, tak żeby nie było strat lub przetowarowania.

Wędliny wytwarzamy tradycyjnie jednak logistykę realizujemy wg. najnowszych standardów IT. Produkty dowozimy w kontrolowanej temperaturze 2’C – 4’C ze względu na sprzedaż świeżego mięsa ze wsi z wolnego chowu, które jest naszym dodatkowym atutem. Nasze wiejskie mięso wieprzowe, wołowe oraz drób z wolnego chowu, posiada termin przydatności do spożycia od dostawy do kolejnej dostawy.